Om os

Denne hjemmeside handler om Valde og Honey – og en lille bitte smule om os.

Valde er storebror (født i 2007) og vores første berner. Han er en fantastisk dejlig hund, som har sine egne meninger om tingene – og også besidder en vis portion stædighed. Men han er så sød og kærlig og er meget knyttet til sin familie. Det er Valde, der er skyld i, at vi er faldet 100 % for Berner Sennenhunden – bedre hund fås simpelthen ikke!

Honey er lillesøster (født i 2010) og det nyeste familiemedlem. Hun er en utrolig glad og meget social hund, der elsker at lege – også selvom hun nu er blevet en voksen dame. Honey fik i 2012 9 dejlige hvalpe, 8 piger og 1 dreng. De bor nu alle i gode familier, hvor de er meget værdsat, og vi nyder at følge dem og se dem udvikle sig.

Ud over hundene består familien af far Michael og mor Tina. Vi arbejder begge to i IT-branchen med hhv. arkitektur og kommunikation. Fritiden bruges naturligvis sammen med hundene, og så er vi begge to glade for at løbe. Vi har valgt at bosætte os syd for Århus pga. de dejlige omgivelser med skove, marker og strand tæt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *