Siden sidst

Ja, der er ikke sket så meget her på siden i lang tid. Men det er ikke fordi, der ikke sker en masse, det er bare lige det der med at få opdateret.

Valde har jo haft 5 års fødselsdag d. 24. marts, hvor han blev fejret efter alle kunstens regler – med gæster, gaver og lagkage. Det er dejligt at kunne sige, at han stadig er en frisk og glad dreng – og den sødeste og smukkeste naturligvis 🙂

En anden stor ting er, at Honey venter hvalpe. Hun er netop i dag blevet røntgenfotograferet, og billedet viste, at det er 8 hvalpe i hendes tykke mave 🙂

Faderen er den svenske berner Odysseus, en rigtig smuk og sød hanhund.

Jeg laver en side specielt om Honeys hvalpe, da jeg ved, der er mange, som gerne vil se billeder og følge dem. Honey skal jo føde hvalpene nede hos Pia og Tommy, så vi kommer ikke lige til at kunne vise dem frem hjemme hos os. Men vi vil selvfølgelig være hos Honey og hvalpene så meget som muligt og tage en masse billeder og fortælle om, hvordan det går med dem.

Honey er sat til at føde omkring d. 2. maj.

Hun er naturligvis mere træt end hun plejer – gåturene er blevet kortere, og hun sover mere. Men hun er veltilpas og trives og er glad, som hun plejer at være. Hun orker ikke at lege ret meget men bliver alligevel rigtig glad, når hun møder nogle af hundevennerne på vores gåture. Valde synes vist, at der godt kunne være lidt mere gang i hende – de plejer jo at lege og “slås” for sjov. Men det skal nok komme igen 🙂

 

Share
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *