Efterår

Vi holdt efterårsferie i sidste uge og tilbragte 6 skønne dage på Rømø, hvor vi havde lejet et feriehus. Vi plejer jo at tage til Fanø, men man må forny sig en gang imellem, og der er også dejligt på Rømø. Det var jo noget uden for sæsonen, så vi havde næsten det hele for os selv, og hundene kunne rigtig slå sig løs og lege på stranden. Vi boede lige ud til golfbanen, som ligger på den sydlige del af øen. Dejligt sted med skov og enge og masser af vandrestier – og så selvfølgelig stranden og Vesterhavet lige i nærheden. Vi travede en masse ture med hundene, og en løbetur blev det også til (dog uden hunde), og ellers slappede vi bare af og nød at vi ikke skulle nå noget.

Tre bamser på stranden 🙂

Valde og Honey udforsker stranden

Honey tager et hvil

Stort smil til fotografen

 Inden vi tog afsted var Honey og jeg oppe til sølvprøven i kørekort til hund. Desværre syntes Honey at dæk med afstand, var aaaalt for kedelig, så hun rejste sig op efter 1 minut og 10 sekunder … og det mås man ikke til sølvprøven. Hunden skal være i dæk i 2 minutter, og føreren skal være 10 meter væk. Jeg vidste godt, at det var vores akilleshæl – Honey har let ved de fleste ting, og hun klarede da også alle de andre øvelser med glans, men det der med bare at ligge stille, og så være på afstand af mor, det synes Honey altså er noget pjat! Så vi må øve øve øve og så prøver vi igen til foråret. Man skal bestå 10 ud af 10 øvelser for at bestå – det gælder for både bronze, sølv og guld niveau, så 9 ud af 10 er ikke godt nok.

Men ellers har Valde og Honey også været ude og lege fotomodeller.  I lørdags mødtes vi med fotograf Susanne fra Tosafoto ude ved Moesgaard, og så blev der ellers taget bernerbilleder! Af hundene sammen og hver for dig, i sit, stå, dæk, i løb og i leg og i fuld fart over stendiger og gennem visne blade. Susanne var rigtig god til at finde de helt rigtige steder at placere hundene, og omgivelserne var fantastisk flotte i efterårsfarver og en lille smule sol. De to modeller var også rigtig dygtige og gjorde alt, hvad de blev bedt om – det virkede som om, de syntes det var rigtig sjovt. Nu glæder vi os rigtig meget til at se billederne, når de bliver klar.

Her er indtil videre lidt efterårsbilleder af “egen produktion” 🙂

Share
Dette indlæg blev udgivet i nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *