Bøsøre

Klubudstillingen i Bøsøre blev en kort fornøjelse for os i går- ikke med vores gode vilje, men oven på en ordentlig gang influenza var jeg stadig noget sølle, og Michael havde så lige pådraget sig samme influenza og var endnu mere sølle. Men Honey skulle jo udstilles, så vi var afsted, og hun blev udstillet i juniorklassen lørdag med resultatet “Very Good”.

Honey gad ikke rigtig udstilles i lørdags – hun var glad nok og logrede og hilste på dommeren. Men hun gad ikke vise gebisset, og hver gang hun kom op at stå, satte hun sig fluks ned igen – lidt frustrerende. Til gengæld løb hun fint, så man må jo se på de lyse sider 😉

Men dommeren sagde, at med lidt mere ringtræning ville hun kunne få “Excellent”, så vi må i gang med ringtræningen igen. Næste udstilling bliver jo Paris, og det vil da være lidt ærgeligt at tage hele den lange vej for så bare at stå med en ung dame, som kun vil sidde på sin bag…;-)

Efter at Honey havde været i ringen, gik vi en tur ned til stranden med hende og Valde – det syntes de vist var mere sjovt. Herefter begyndte det at regne, og den stakkels hostende Michael måtte sætte sig i tørvejr i bilen sammen med hundene. Jeg kigge lige lidt mere udstilling, men vi tog afsted igen ret hurtigt.

Næste år håber vi at kunne få lidt mere ud af arrangementet, som jo ellers er sådan en hyggelig begivenhed.

Share
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *