Kørekort

Så er kørekortet i hus! Honey og jeg var i går oppe til bronze-prøven i kørekort til hund – og vi bestod 🙂 Det var rigtig dejligt, og sjovt at få papir på de ting, vi har trænet i igennem foråret. Der var 10 færdigheder, der skulle aflægges prøve i – og så var der nogle teoretiske spørgsmål til hundeføreren til sidst. Det hele gik rigtig fint – dog var Honey blevet lidt utålmodig, da vi nåede til den øvelse, hvor hunden skal blive i sit eller dæk, mens føreren går 3 meter væk i et minut. Men vi hev den i land, og alle de øvrige ting gik som smurt.

Prøven foregik på og omkring gågaden i Horsens (vi har gået til træning hos DKK i Horsens), så hundene kunne blive testet i “hverdagssituationer” med mennesker, trafik og andre hunde omkring sig. Vi var heldige at have fint vejr, og prøverne blev afviklet i god stemning og med fin koordinering fra trænere og hjælpere.

Jeg var ellers lidt spændt på, hvordan det skulle gå, for jeg har lige ligget en uge med influenza, så det er ikke blevet til meget træning på det seneste, og vi kom heller ikke til den praktiske gennemgang af prøven, som fandt sted to dage forinden. Men jeg tænkte, at vi lige så godt kunne forsøge – og det var jo godt, vi gjorde det 🙂

Pia og Kaya, som vi ellers har fulgtes med, kunne ikke gå op, da en af Pias andre bernere fik 10 hvalpe i tirsdags 🙂 Det med prøven må de klare en anden gang – lige nu er der nok at se til med de nye prinser og prinsesser 🙂

Honey tager et velfortjent hvil efter kørekort-prøven

Kørekort til hund prøverne er vel overstået på pladsen bag Horsens Rådhus. Berneren på billedet er søde Kozmo 🙂

Share
Dette indlæg blev udgivet i nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *