Vinter

Ja, vinter er det blevet – også hos os, hvor sneen ligger i meterhøje driver og dækker alt. Faktisk startede vi med at være sneet inde i lørdags, da vejen ned til os var totalt ufremkommelig, og sneen bare blev ved at falde. Nu er der efterhånden blevet ryddet sne rundt omkring, men der er stadig sne i store mængder.

Men snevejr er jo bernervejr, og hundene nyder det i fulde drag. Man kan lege i det og te sig som en tosse, spise det, søge godbidder i det – og selvfølgelig tisse i det! Jo, sne er et meget anvendeligt materiale!

Og der er ingen tvivl om, at sne og bernere klæder hinanden 🙂

Share
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Vinter

  1. Anne Larsen skriver:

    Sikke et fint billede! Jeg ved det er mærkeligt at påstå nu, hvor det netop er blevet sommer, men hvor jeg dog elsker vinter! Det er så hyggeligt at sidde indendørs med en kop varm kakao og pilleovnen fyldt med træpiller, mens man ser på sneen derude. Ja, der er nok ikke mange, der kan følge mig lige i dag;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *